"Непопулярне" м'ясо і яйця з Казахстану: У мережі показали ринок в "ДНР"

У мережі оприлюднили відео з окупованої Горлівки, на якому місцевий житель показав ціни на продукти на місцевому центральному ринку

Як передає Depo.Донбас, про відео оприлюднив користувач з ніком Михайло Свєтлов.

Автор відео зазначив, що зйомку проводив у вихідний день, в неділю.

"Людей не дуже багато, сам здивований. Чи то заздалегідь скупилися до свята, чи то ні з чим на ринок йти, то чи нема чого святкувати … Дохід у жителів міста дуже різний: хтось" без солі ", а хтось з червоною рибою ", - розповів Свєтлов.

За його словами, одним з популярних "заробітків" для багатьох містян є збір і продаж оптовикам волоських горіхів.

"Бомжі, безробітні, малозабезпечені та просто неліниві з осені до літа мають можливість трохи поповнити свій бюджет. Говорячи термінами працівників даної сфери, "метелика" приймають від 160 руб. (60 грн за місцевим курсом) за кг, "рядовку" - по 70 руб. (близько 26 грн). На ринку багато таких "покупців-оптовиків", - зазначив він.

Стосовно попиту на харчі у Горлівці, блогер повідомляє, що, приміром, на м'ясо "покупців мало" і продавці б'ються за кожного.

"Ціни на яловичину доходять до 450 руб. (168 грн - ред.) за кг, свинину - до 320 руб. (119 грн), сало - до 360 руб. (134 грн). Покупців мало, і щойно наближаєшся до прилавка, продавці "атакують" увагою ", - розповів чоловік.

При цьому автор відео повідомляє, що на ринку, за його словами, багато продуктів українського виробництваЄ, однак трапляються і харчі з інших країн.

"Сири та ковбаси користуються заслуженою популярністю - завдяки перевіреній якості. Яйце куряче коштує до 75 руб. (28 грн) за десяток. Є навіть привезене з Казахстану. Про дорогу навколо ринку писати не буду, тому що як пишу тільки про те, що є", - повідомив Михайло Свєтлов.

Нагадаємо, що днями в окупованій Горлівці бойовики з "податкової" влаштували "шмон" на оптовому ринку. 

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme