У Маріуполі п'яні чоловіки каталися на авто з номерами "ДНР": Представилися прикордонниками

У Маріуполі зупинили машинау з номерами "ДНР", у якій виявили двох п'яних чоловіків, які назвалися "офіцерами прикордонної служби та контррозвідки"

Про це повідомляє Depo.Донбас з посиланням на допис представника партії "Національний корпус" Максима Жоріна у соцмережі.

"Дві бухі мразоти, які представлялись офіцерам прикордонником та контррозвідником, їздили по місту на автівці з номерами днр. Коли їх зупинила поліція, вони мали наглість агресивно та нахабно себе вести", - йдеться у дописі.

Як повідомляють "Новини Донбасу", в патрульній поліції Маріуполя їм розповіли, що подія сталася ще у неділю, 29 липня і у відомства наразі немає інформації чи були затримані представниками українських силових відомств.

"Ми прибули на місце, там було порушення правил дорожнього руху. Відповідно, ми оформили постанову і при спілкуванні виявили ознаки алкогольного сп'яніння", - повідомили у патрульній поліції.

Зазначається, що за даними патрульних, після цього на водія було складено адміністративний протокол за частиною 1 статті 130 (керування транспортними засобами особами в стані сп'яніння), а автомобіль - евакуйований на штрафмайданчик.

Зазначається, що у Держприкордонслужбі України поки не коментують дану ситуацію.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme