UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Як українські армійці на передовій зустрічають Новий рік

На Луганському напрямку українські бійці готуються до Нового року: готують салати, заливну рибу, наряджають ялинки, втім це не заважає їм пильнувати обстановку, адже досвід підказує, що ворог може підкинути неприємну несподіванку будь-якої миті

Як українські армійці на передовій зустр…

Про це повідомляє Depo.Донбас з посиланням на пресцентр штабу ООС.

"Для мене, як і для багатьох військових, які виконують тут бойові завдання в Новий рік дуже хочеться хоча б невеличкого свята. Маючи досвід зустрічати Новий рік на передовій, знаю, що завжди треба бути готовим до будь-яких "несподіванок" від ворога",  - розповіла військовослужбовець Лариса.

Сьогодні на передовій, як і на решті Укарїни, бійці готують святкову вечерю: традиційне олів’є, домашні голубці, котлети, картопля і головна страва – заливна риба.

"Її готує наш побратим, в минулому шеф-кухар одного зі столичних ресторанів. Не забуваємо ми і про солодощі для бійців – це торти, цукерки, печиво та багато іншого, - розповіла воячка.

При цьому бійці не розслабляються: на передових позиціях пильно несуть чергування та в разі ворожого нападу завжди готові дати гідну відсіч.

"У нас зараз передноворічний настрій. Я сподіваюсь, що буде панувати тиша на нашій ділянці. Відстані у нас невеликі, тому і особливу увагу приділяємо спостереженню за ворогом. Новий рік зустрічаю тут на позиції вже вдруге. В минулих роках "привітали" нас з мінометів, як буде в цьому році важко сказати", – розповів військовослужбовець Олексій.

Армійці зазначають, що справжнім святом для них стане та мить, коли назавжди закінчиться війна і буде відновлена територіальна цілісність нашої держави.

Нагадаємо, що волонтери з нагоди новорічних свят три дні готували для українських бійців традиційний салат "Олів'є", вийшло близько 4 тонн.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme