Карта АТО: найбільше провокацій зафіксовано на Маріупольському напрямку

За даними міністерства оборони, найбільша кількість збройних провокацій у зоні АТО відбулася на Маріупольському напрямку

Про це на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник, передає Depo.Донбас.

За його даними, на Луганському напрямку бойовики влаштували дві збройні провокації поблизу Новозванівки і ще дві у села Лобачеве. Також порушення перемир'я зафіксовані в районі Новоалександровки і Станиці Луганської.

"Важке озброєння не застосовувалося. Кожна провокація тривала не більше 10 хвилин", - зазначив він.

На Донецькому напрямку бойовики відкрили вогонь з 82-мм мінометів на Світлодарській дузі, випустивши 16 мін по українських позиціях у селища Луганське.

"В інших "гарячих точках" - а це Авдіївка і горлівський периметр - ворог стріляв зі стрілецької зброї і гранатометів", - повідомив Мотузяник.

На Маріупольському напрямку ворожі міномети були задіяні в двох місцях - район Водяного і Широкиного. Всього бойовики випустили 30 мін.

"На цю ділянку припали 2/3 обстрілів і ворожих провокацій на добу. Також неспокійно було поблизу Талаківки, Павлополя і села Гнутове",- йдеться у повідомленні.

Карта АТО: найбільше провокацій зафіксовано на Маріупольському напрямку - фото 1

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme