Ресторан "Передок": колишній шеф-кухар балує бійців вишуканими стравами (ВІДЕО)

На околицях Маріуполя поблизу окупованої Саханки на крайньому блокпосту боронять позиції бійці першого окремого батальону морської піхоти

У складі батальону служить 21-річний Максим з позивним "Кок", який раніше працював шеф-кухарем на Буковелі, пише Depo.Донбас з посиланням на СТБ.

Максим вчився у найвідомішій кулінарній школі світу у Франції, закінчив Академію Ектора Хіменеса Браво, а тепер готує свої смачні шедеври на передовій і знає, як приготувати пасту карбонара під бахкання артилерії.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme